• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна

Вести

Обавештење за грађане који су у самоизолацији

Актуелности - 28. март 2020.

alt

Грађани којима је приликом преласка државне границе одређена мера самоизолације морају да се СТРОГО придржавају свих упутстава којe су том приликом добили, а нарочито препоруке ДА НЕ ИЗЛАЗЕ ИЗ СВОЈИХ ДОМОВА. Само тако ће заштитити себе, своје најближе и све суграђане.

 

Број телефона за пријаву кршења изолације

Актуелности - 28. март 2020.

alt

Због кршења мера изолације у кућним условима, против троје грађана са територије општине Младеновац полиција је поднела кривичне пријаве због извршеног кривичног дела. Након што су спроведени у Основно јавно тужилаштво у Младеновцу, лица су склопила споразум о признању кривице и осуђена су на адекватне казне.

 

Општина Младеновац почела поделу пакета пензионерима са примањима мањим од 30.000 динара

Актуелности - 28. март 2020.

altГрадска општина Младеновац почела је поделу пакета помоћи пензионерима слабијег материјалног стања, са примањима мањим од 30.000 динара, које је обезбедио Град Београд у сарадњи са Привредном комором Београда.

 

Наставља се редовна дезинфекција

Актуелности - 28. март 2020.

altГрадска општина Младеновац наставља са дезинфекцијом улица и јавних површина. Вечерас ће, у време забране кретања, од 18 до 22 сата, бити третиране следеће деонице градских улица са припадајућим пешачким комуникацијама:
 

Упозорење грађанима да не шаљу личне податке СМС порукама

Актуелности - 27. март 2020.

alt

Министарство унутрашњих послова упутило је позив грађанима, који су добили СМС поруке у вези са исплатама пензија у којима се од њих, као клијента банке, траже лични подаци и банкарски подаци, да то пријаве Одељењу за сузбијање виокотехнолошког криминала на имејл адресу  Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели  или преко Удружења банака Републике Србије.

 

Пољопривредници до радне дозволе електронским путем

Актуелности - 27. март 2020.

alt

Како су пољопривредни радови у јеку, за оне којима радни дан почиње пре 5 часова потребне су радне дозволе. До њих пољопривредници могу да дођу тако што ће да поднесу захтев за одобрење кретања Управи за заштиту биља путем електронског захтева који је доступан на интернет адреси: http://agromere.registar-uzb.rs/ односно на одговарајући број телефона са списка који се налази на следећој адреси:https://www.uzb.minpolj.gov.rs/, а према одсеку односно округу за који се тражи дозвола за кретање.

 

Обавештење о превозу запослених на релацији Младеновац - Београд

Актуелности - 25. март 2020.

alt

Возилима ангажованим за обављање посебног превоза запослених могу на посао и са посла да се превозе следеће категорије запослених:

 

 

Влада Републике Србије и Вибер покренули су аутоматски инфо сервис

Актуелности - 25. март 2020.

alt

Влада Републике Србије и Вибер покренули су аутоматски инфо сервис са циљем да грађани добију проверене информације, важне новости и одговоре на питања у вези са #COVID19.

 

Припремна настава за упис на факултете преки Вибер група

Актуелности - 25. март 2020.

altБесплатна припремна настава за упис на факултете коју општина Младеновац организује за матуранте Гимназије и Техничке школе, због ванредног стања и актуелне ситуације, настављена је "на даљину". 

Волонтери општине Младеновац - солидарношћу против свих изазова

Актуелности - 25. март 2020.

altПредседник градске општине Младеновац и командант Штаба за ванредне ситуације, Владан Глишић, обишао је данас Спортско рекреациони центар у којем волонтери општине Младеновац пакују пакете хране и хигијене који се потом дистрибуирају грађанима.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 318