logo

Актуелности

Заседао Штаб за ванредне ситуације

На данашњој седници Општинског Штаба за ванредне ситуације одлучено је да се поступи по добијеном упозорењу градског Штаба које се односи на временске прилике у наредна три дана.

Седници су присуствовали представници Служби градске општине Младеновац, Полицијске станице, Диспанзера, јавних предузећа, Црвеног крста и радарске службе.

Одлучено је да се уведу 24 часовна дежурства од стране Комуналне инспекције ГО Младеновац.

За грађане је отворен телефон 8232-011.

Одређене су екипе ЈКП "Младеновац" које ће бити мобилисане за потребе интервенција на критичним тачкама. Такође, одређени су смештајни капацитети за евентуални прихват грађана из угрожених подручја.

Како се наводи у упозорењу градског Штаба за ванредне ситуације на терититорији града Београда "На основу изгледа временске ситуације и хидролошких најава РХМЗ, од вечери 04.03.2015. и цео дан 05.03.2015. године на ширем подручју Београда могућа је појава интензивних пљускова са великом количином падавина (до 60 литара по метру квадратном), што може утицати на краткотрајне нагле порасте нивоа воде на водотоцима бујичног карактера. У вишим деловима града може доћи и до површинског леда"

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.