logo

Актуелности

Воће из Дубоне за децу из Боравка

altХуман гест воћара из Дубоне који су, као и претходних година, поделили малишанима воће изложено на "Данима воћа", недавно одржаној традиционалној манифестацији у овом селу.

Дубоњски воћари спремили су пун комби јабука, грожђа, шљива и брескви које је данас Јовица Јовановић довезао у Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју, Удружење "Делфин" и београдски Центар за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској.

Као и сваке године, воћари из Дубоне, после изложбе воћа, све изложене производе поделе установама за бригу о деци. Члан Већа градске општине Младеновац, Гордана Димитријевић Бјеличић, присутвовала је данашњем уручењу воћа у Дневном боравку.

- Сваке године наши чувени воћари из Дубоне организују једну предивну изложбу воћа и ево донели смо један скроман поклон да наша деца пробају шта то наши пољопривредници производе и какво је воће из Дубоне.

На поклону се, у име деце и запослених, завалила Снежана Живанић, руководилац Дневног боравака у Младеновцу, која је истакла успешну сарадњу између ове установе и градске општине Младеновац на разним пројектима, од ангажовања инструктора физичке културе, сарадње са Спортским савезом особа са инвалидитетом града Београда и Спортским савезом Младеновца, до успешне хуманитарне акције "Чеп за хендикеп".

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.