logo

Актуелности

Безбедност у саобраћају један од приоритета

altКомисија за безбедност саобраћаја на путевима организовала је последњу доделу аутоседишта у 2019.години. Пројекат је започет 1. јануара 2016. године.
€žКомисија за безбедност саобраћаја градске општине Младеновац већ 4 године континуирано спроводи акцију "Аутоседиште за свако дете"€œ.

Током овог периода приближно 2000 деце добило је аутоседиште што је значајно повећало њихову безбедност у саобраћају. Напоменуо бих да смо овом акцијом успели да увећамо проценат коришћења дечијих аутоседишта за више од 30 процената. Поред ове акције Комисија традиционално организује и едукације како за наше најмлађе суграђане тако и за њихове родитеље и за возаче трактора и пољопривредних машина. Како би подстакли наше грађане да више воде рачуна о својој безбедности у саобраћају обезбедили смо им разне поклоне, хандсфрее уређаје, пакете обавезне опреме, ротациона светла за тракторе и табле за обележавање спорих возила. Трудимо се да безбедност у саобраћају подигнемо на виши ниво, а поготово смо посвећени безбедности деце, те ће једна од наших веома важних акција бити постављање мерача брзине кретања у зонама школа и на локацијама где је неприлагођена брзина кретања утврђена као проблем,€œ рекао је Ивановић.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.