logo

Актуелности

Председник Глишић у посети младеновачком предузећу "АЛУМАКС"

alt

Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић посетио је са својим сарадницима приватно предузеће "Алумакс" из Ковачевца и том приликом се упознао са производним програмом и плановима ове приватне фирме.

Глишић се захвалио власнику "Алумакса" Владану Миленковићу на добродошлици и истакао да реч о породичној фирми која је за кратко време постала веома успешна.

"Ова фирма има перскептиву, а општина Младеновац је посвећена томе да правимо што квалитетније и боље услове за развој малих привредника. Већ сам напоменуо да је општина Младеновац издала грађевинске дозволе за 18 хала, а такође и за 400 нових станова. Надамо се да ће наша општина у наредном периоду бити још веће градилиште.

Помоћник председника за привреду, Микан Миросавић, рекао је да је боље имати 100 оваквих фирми, него једну велику са две хиљаде радника. Он је истакао да је "Алумакс"€œ прави пример будућности Србије, пример како се води једна приватна фирма и како се води један колектив.

"Миленковић је од свог дворишта направио фирму, од својих просторија направио производњу, његови радници су добро плаћени, заштићени су, плаћа држави уредно своје порезе и доприносе и то јесте будућност Србије"€œ, рекао је Миросавић.

У "Алумаксу" углавном су запослени млади људи из Ковачевца, али и из Младеновца, рекао је власник ове фирме, Владан Миленковић, и изразио задовољство радом својих запослених.

Према његовим речима, "Алумакс" се бави велепродајом профила за PVC столарију и производњом готових производа ролетни, роло врата и пратећих програма.

Он је истакао да сарађује са више од 150 фирми, односно столарских радниоца.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.