logo

Вести

Положени венци на Спомен чесму у градском парку

Поводом 2. августа Дана градске општине Младеновац, представници Градске општине Младеновац и борачких удружења положили су венце на Спомен чесму палим борцима од 1990 - 1999. године.

Опширније

Обележен Дан општине Младеновац

Свечаном академијом и доделом јавних признања обележен је Дан општине Младеновац. На тај дан, 2. августа 1893. године, указом Краља Александра Обреновића, Младеновац је проглашен за варошицу.

Опширније

Манифестација "Дан Деспота Стефана Лазаревића" у манастиру Павловац на Космају

Културно уметничка манифестација "Дан деспота Стефана Лазаревића" одржана је на Космају, у порти манастира Павловац, чији је ктитор овај српски владар.

Опширније

Обавештење о привременом затварању саобраћаја

У склопу прославе Дана Градске општине Младеновац, у оквиру Манифестације "Културно лето", у понедељак, 2.8.2021. године, планиран је музички концерт који ће бити одржан у делу улице Јанка Катића у Младеновцу,

Опширније

Дан Деспота Стефана, дечији карневал, изложба, свечана академија и концерт

Литургијом у манистиру Павловац и културно уметничким програмом у којем ће се представити изворна певачка група Црнућанке из Горњег Милановца, 1. августа у манастиру Павловац у Кораћици, биће обележен Дан Деспота Стефана.

Опширније

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.