logo

Вести

Имунизација на вакциналним пунктовима у селима и младеновачком Дому здравља одвија се по плану

 Младеновачки Дом здравља и Градска општина Младеновац континуирано ораганизују имунизацију грађана у Дому здравља и на вакциналним пунктовима у приградским и сеоским месним заједницама. Вакцинација се обавља без заказивања, а занитересованост грађана је велика. Претходна два дана екипе медицинских радника Дома здравља обављале су вакцинацију и ревакцинацију становника у месним заједницама Међулужје, Велика Иванча, Селтерс и Пружатовац.

Опширније

За безбеднији Младеновац

 Државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић и председник Градске општине Младеновац Владан Глишић обишли су данас радове у улици Светолика Ранковића у Младеновцу.

Опширније

Становници Ковачевца добијају нову водоводну мрежу, а Град ће финансирати и реконструкцију здравствене амбуланте

Заменик градоначелника Београда Горан Весић, државни секретар Министарства унутрашњих послова Милосав Миличковић, као и председник општине Младеновац Владан Глишић обишли су радове на изградњи водоводне мреже у Месној заједници Ковачевац.

Опширније

Пријем за младеновачке одбојкаше поводом пласмана у Прву лигу Србије

 Победом у Прокупљу над Топличанином, екипа Одбојкашког клуба Младеновац освојила је прво место у Првој Б лиги Србије. Младеновчани су се тако вратили у виши ранг такмичења и наредне сезоне ће се такмичити у Првој лиги Србије.

Опширније

Нови дрворед у делу главне улице за лепши и чистији Младеновац

Градска општина Младеновац, у оквиру пројекта „Садимо за будућност“ почела је садњу стабала горског јавора у улици Краља Петра Првог код игралишта у МЗ „Драпшин“. Реч је о шест година старим садницама висине око четири метара.

Опширније

Пријем за ромска удружења поводом Међународног дана Рома

Поводом 8. априла, Међународног дана Рома, чланица Већа за социјална питања, националне мањине, унапређење и заштиту људских и мањинских права, Сузана Васић, уприличила је пријем за представанике ромских удружења са територије општине Младеновац.

Опширније

Настављена санација некатегорисаних путева у општини Младеновац

 Екипе ЈКП „Младеновац“ завршиле су радове на санацији некатегорисаног пута у улици 21. новембра у Месној заједници Кораћица. Улица је реконструисана каменим агрегатом у дужини од 140 метара, док је ширина улице 3,40 метара.

Опширније

У Младеновцу континуирана имунизација

На мобилним пунктовима у младеновачким сеоским и приградским месним заједницама умунизација грађана обавља се континуирано. За све који су првимили прву дозу вакцине организована је ревакцинација, као и вакциција оних који се још нису вакцинисали.

Опширније

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.