logo

Вести

Почиње допуна месечних карата за фебруар

Допуна персонализованих картица за фебруар 2023. године почиње од среде, 25. јануара. Издавање и продужавање важења персонализованих картица обавља се на неком од четрнаест продајних места. Корисници јавног превоза своје картице могу да допуне на више од 2.000 продајних места или платним картицама путем интернета на сајту www.busplus.rs.

Опширније

Путеви у Младеновцу проходни - све проблеме грађани могу пријавити путем телефонског сервиса

Сви путеви на територији општине Младенновац од јутрос су проходни. Две екипе са механизациојом су тренутно на терену, на критичним тачкама у Шепшину и Дубони, јер у последњих пола сата снег пада јачим интезитетом, саопштено је из Зимске службе.

Опширније

Нови индустријски контејнери

Након 400 нових контејнера за одлагање комуналног отпада који ће бити распоређени у сеоске месне заједнице и градску зону, у циљу унапређења комуналне хигијене,

општина Младеновац набавила је и седам нових индустријских контејнера запремине 5 метара кубних.

Опширније

На велики хришћански празник, Богојављење, организовано је традиционално пливање за часни крст на Марковачком језеру

После молебана кренула је литија до крста на брани, а након благослова који су добили од свештеника, учесници су прешли пут од 33 метара до Часног крста, што симболизује број година живота Исуса Христа.

Опширније

Подела поклон ваучера до 1. марта

Поклон ваучере у вредности од шест хиљада динара за децу која нису уписана у вртиће родитељи могу да преузму у згради општине Младеновац сваког радног дана у периоду од 8 до 15 сати, закључно са 28. фебруаром 2023.године.

Опширније

Екипа "Барка" победник Новогодишњег турнира

Победник Новогодишњег турнира у малом фудбалу, који је организован у младеновачком Спортском центру, је екипа "Барка" која је у финалу резултатом 5:2 савладала "Кубис".

Опширније

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2022.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.