logo

Актуелности

Уређени водотокови на територији општине Младеновац

alt

На територији општине Младеновац ЈВП "Београдводе" обавило је радове на чишћењу водотокова првог и другог реда што подразумева кошење, измуљивање, вађење дрвне масе, сечу шибља и растиња.

Током овог месеца урађено је чишћење, измуљивање и кошење следећих водотокова: корито Кланичког потока у дужини од 960 метара, Шепшенице у дужини од 600 метара, Велиног потока на потезу дугачком 500 метара, поток Алинац у дужини од 1200 метара, Кокорин у дужини од 1800 метара, као и корита потка Смрдан (400 метара), Серава (400 метара), Лађевац (400 метара), Баташевачки поток (900 метара) и Пуста Кораћица (980 метара)

"Чишћење водотокова у нашој општини је у редовном програму одржавања ЈВП "Београдводе". Редовно одржавање је уведено 2018. године и обавља се два пута годишње, на пролеће и јесен, чиме се смањује ризик од поплава. Ове године, због ванредног стања, чишћење је обављено само једном”, рекла је члан Већа ресорно задужена за пољопривреду", Гордна Димитријевић â€“ Бјеличић.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2020.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.