Годишњи концерти КУД-ова из Влашке и Ковачевца

Objavljeno u Kultura.

altПредставници КУД-ова "Шумадија" из Влашке и "Љубомир Ивановић Геџа" из Ковачевца најавили су традиционалне годишње концерте.

На данашњој конференцији за медије представници два КУД-а, у присуству Зорана Јоцића, члана Већа градске општине Младеновац задуженог за културу и информисање, најавили су традиционалне годишње концерте и осврнули се на рад и планове ових друштава.

Годишњи концерт КУД "Шумадија" одржаће се 30.11.2018. године од 18,00 сати у Центру за културу и туризам. Цена улазнице је 200 динара. Годишњи концерт КУД "Љубомир Ивановић Геџа" одржаће се 8.12.2018. године од 20,00 сати у Спортском центру. Цена улазнице је 200 динара.

Сумирајући овогодишње резултате два Културно уметничка друштва, члан Већа, Зоран Јоцић, рекао је да су они организатори две најзначајније културне манифестације у општини Младеновац, Међународног фестивала фолклора у Влашкој и фестивала "Балкански сусрети" у Ковачевцу. Он је истакао да су оба фестивала својим програмом и организацијом привукла велики број посетилаца чиме су на прави начин допинели културној понуду наше општине. Јоцић је закључио да област културе не може да напредује без ентузијазма и да општина дугује велику захвалност свим људима који су уложили време, енергију и знање у организацију културних догађаја.