Актуелности

Скупштинa испред касарне "Мала Врбица"

Објављено у Актуелности.

Замeник председникa Скупштине градске општине Младеновац, Момчило Савковић, заказао је девету седницу Скупштине градске општине Младеновац, за 29.5.2013. године (среда), која ће се одржати на простору испред војне касарне у Малој Врбици, са почетком у 14,00 часова.

Одборници ће, између осталог, расправљати о предложеном ребалансу буџета, завршном рачуну општинског буџета за 2012. годину као и о предложеним кандидатима за чланове Надзорних одбора Јавних предузећа.


Дневни ред :


1.  ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ ЗА 2013. ГОДИНУ.

2.  ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ЗАВРШНОМ РАЧУНУ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ  МЛАДЕНОВАЦ ЗА 2012. ГОДИНУ.

3.  ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ПРОГРАМА УРЕЂЕЊА ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ ЗА 2013. ГОДИНУ.

4.  ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНИ ОДЛУКЕ О УСТАНОВЉЕЊУ "ШУМАДИЈСКИХ МЕТАФОРА".

5.  ПРЕДЛОГ РЕШЕЊА О ИМЕНОВАЊУ ПРЕДСЕДНИКА И ЧЛАНОВА НАДЗОРНОГ ОДБОРА  ЈАВНОГ КОМУНАЛНОГ ПРЕДУЗЕЋА "МЛАДЕНОВАЦ", МЛАДЕНОВАЦ.

6.  ПРЕДЛОГ РЕШЕЊА О ИМЕНОВАЊУ ПРЕДСЕДНИКА И ЧЛАНОВА НАДЗОРНОГ ОДБОРА ЈАВНОГ КОМУНАЛНОГ ПРЕДУЗЕЋА "ПИЈАЦЕ МЛАДЕНОВАЦ", МЛАДЕНОВАЦ.

7.  ПРЕДЛОГ РЕШЕЊА О ИМЕНОВАЊУ ПРЕДСЕДНИКА И ЧЛАНОВА НАДЗОРНОГ ОДБОРА ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЋА ДИРЕКЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ И ПЛАНИРАЊЕ "ДИП МЛАДЕНОВАЦ", МЛАДЕНОВАЦ.

8.  ПРЕДЛОЗИ РЕШЕЊА О РАЗРЕШЕЊУ И ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНА УПРАВНОГ ОДБОРА ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МЛАДЕНОВЦА, КАО ПРЕДСТАВНИКА ОСНИВАЧА.

9.  ПРЕДЛОГ РЕШЕЊА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ОДЛУКУ УПРАВНОГ ОДБОРА ЈКП "ПИЈАЦЕ МЛАДЕНОВАЦ", МЛАДЕНОВАЦ, БР. 1013 ОД 17.5.2013. ГОДИНЕ И ОДЛУКУ ПРЕДСЕДНИКА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ, БР. II-00-06-3/535/2013 ОД   8.5.2013. ГОДИНЕ.