logo

Актуелности

Интерактивна радионица за децу

Са идејом да поезију приближимо деци у њиховом окружењу, у оквиру програма младеновачког Културног лета, организовали смо интерактивну радионицу за децу испред нашег Спортског центра.

Опширније

  • Датум креирања: .

Састанак председника Градске општине Младеновац са директорима установа и предузећа

У циљу упознавања са тренутном ситуацијом у установама и предузећима која су од виталног значаја за функционисање Општине и могућностима унапређења њиховог рада, председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић састао се са директором СП „Ласта“ Стефаном Јеремићем, начелником Полицијске станице Младеновац Ђорђем Бурдељом, комндиром Ватрогасно спасилачке јединице Николом Илићем, директором Дома здравља Витомиром Исаиловићем и директорком Специјалне болнице за интерне болести, Сузаном Дмитровић Банковић.

Опширније

  • Датум креирања: .

Више од 300 деце прошло кроз прву групу беспланте школе пливања

Председник Градске општине Младеновац, Богдан Вуксановић, уручио је данас дипломе полазницима прве групе бесплате школе пливања и усавршавања технике пливања кроз коју је прошло више од 300 деце.

Опширније

  • Датум креирања: .

Пријем за младе каратисте

Председник Градске општине Младеновац, Богдан Вуксановић, примио је данас такмичаре Карате клуба „Младеновац“ и њихове тренере, освајаче медаља на првенству Балкана у Инстанбулу које је окупило 1700 такмичара из 12 држава. Уз честитке на постигнутом успеху, Вуксановић је младим каратистима уручио и поклон ваучере за куповину спортске опреме.

Опширније

  • Датум креирања: .

Апел на рационалну потрошњу воде

Имајући у виду да је последњих дана повећана ненаменска потрошња воде услед заливања башти, зелених и бетонских површина, пуњења базена и слично, Штаб за ванредне ситуације апелује на суграђане да буду солидарни и да рационално троше воду, како бисмо је сви имали током изузето топлог и сушног периода који нас, према прогнозама метеоролога, очекује и наредних дана.

Опширније

  • Датум креирања: .

Штаб за ванредне ситуације одржаао седницу

На седници Штаба за ванредне ситуације на територији Градске општине Младеновац, коју је сазвао командант штаба и председник ГО Младеновац Богдан Вуксановић, разматране су превентивне мере у вези са актуелном метеоролошком ситуацијом као и извештаји о водоснабдевању и стању на градској депонији.

Опширније

  • Датум креирања: .

Турнир у Матијину част

На позив младих људи који су организовали Меморијални турнир “Матија Јанић” на терену ОШ “Коста Ђукић”, на отварању овог спортског догађаја, председник ГО Младеновац Богдан Вуксаноић обратио се присутнима и том приликом рекао да ће општина наставити да улаже у младе и да подржава овакве и сличне догађаје и манифестације.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.