logo

Актуелности

Саопштење

На основу информације Штаба за ванредне ситуације Градске општине Младеновац, дошло је до појаве отвореног пламена и пожара на градској депонији. По наређењу команданта Штаба за ванредне ситуације Богдана Вуксановића, предузете су све мере како би пожар у што краћем времену био локализован.

Опширније

  • Датум креирања: .

Измене на линијама 493 и 493К

На састанку са представницима Секретаријата за јавни превоз Града Београда и превозника СП “Ласта”, постигнут је договор да се одређени број полазака са линије 493 пребаци на линију 493К, чиме би се смањила километража и време путовања од Младеновца до Београда и обратно.

Опширније

  • Датум креирања: .

Међунарнодни дан слепих - Светски дан белог штапа

Пријемом за чланове Међуопштинске организације слепих и слабовидих Младеновца и Сопота, обележили смо Међунарнодни дан слепих - Светски дан белог штапа, 15. октобар.

Опширније

  • Датум креирања: .

Председник Вуксановић о иницијативи за квалитетнији превоз

Председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић подсетио је за говорницом на последњем скупштинском заседању да су, у сарадњи са грађанима који су на друштвеним мрежама покренули петицију за побољшање превоза на линији 493 и руководством СП „Ласта“, прошле недеље већ предузети кораци у вези са успостављањем квалитетнијег превоза.

Опширније

  • Датум креирања: .

Обележен Дан ослобођења Младеновца

Свечаном академијом и полагањем венаца на спомен обележја у Младеновцу и Међулужју, обележили смо један од најзначајнијих датума у историји нашег градa, Дан ослобођења Младеновца у Другом светском рату – 12. октобар.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.