logo

Актуелности

Улична трка окупила више од 500 такмичара

Више од 500 такмичара учествовало је на традиционалној спортској манифестацији „Улична трка“, коју организује Атлетски клуб Младеновац, под покровитељством Градске општине Младеновац и Спортског савеза Младеновац.

Опширније

  • Датум креирања: .

Глас за информатички кабинет - подржимо ОШ "Живомир Савковић" из Ковачевца

Телеком Србија, уз подршку Министарства просвете Републике Србије, опрема основне школе информатичким кабинетима у оквиру кампање „Стварамо знање“.

Опширније

  • Датум креирања: .

Прикључи се – упутство за прикључење нелегално изграђених објеката на комуналну инфраструктуру

Сви грађани који живе у нелегално изграђеним објектима могу да преузму Упутство за привремено прикључење нелегално изграђених објеката на комуналну инфраструктуру.са сајта Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, информишу се, припреме документацију и пријаве се за прикључење на струју, воду, гас, грејање или канализацију.

Опширније

  • Датум креирања: .

Попис пољопривреде 2023

Попис пољопривреде 2023. припрема, организује и спроводи Републички завод за статистику, у складу са Законом о Попису пољопривреде 2023. године („Службени гласник РС“, бр. 76/21 ) и у оквиру пројекта претприступних фондова Европске уније IPA 2018 (Instrument Pre-accession Assistance 2018).

Пописивање газдинстава биће реализовано од 1. јуна до 15. децембра 2023. године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Решење о утврђивању испуњености услова за избор привредних субјеката за спровођење мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији градске општине Младеновац, по пријавама на Јавни позив за учешће директних корисника

Решење о утврђивању испуњености услова за избор привредних субјеката за спровођење мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији градске општине Младеновац, по пријавама на Јавни позив за учешће директних корисника (привредних субјеката) у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији градске општине Младеновац број IV-00-06-28/2-2/2023, а закључно са пријавама приспелим на дан 18.9.2023. године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одржана манифестација „Из Младеновца за Србију“

Данас смо прошетали кроз шаролик свет домаћих производа од воћа и поврћа, меда, прерађевина од меса, рукотворина и других производа који носе у себи мирис и укус нашег краја, али и душу оних који су их стварали.

Опширније

  • Датум креирања: .

Обавештење - „Чиста енергија и енергетска ефикасности за грађане у Србији"

Градска општина Младеновац је организовала  Локалну службу за пријем притужби која ће служити као део механизма за решавање притужби и као локални информациони центар, а у вези са реализацијом Пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасности за грађане у Србији".

Опширније

  • Датум креирања: .

Одлука о додели подстицајних средстава - регресирање вештачког осемењавања говеда за извршено осемењавање у периоду од 04.05.2023. године до 31.08.2023. године - по достављеним пријавама на Јавни конкурс бр. II-00-06-2/1110/2023 од 31.07.2023. године

Одлука о додели подстицајних средстава - регресирање вештачког осемењавања говеда за извршено осемењавање у периоду од 04.05.2023. године до 31.08.2023. године - по достављеним пријавама на Јавни конкурс бр. II-00-06-2/1110/2023 од 31.07.2023. године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одржано општинско такмичење у пливању

Општинско такмичење у пливању за ученике основних школа од петог до осмог разреда, у организацији Спортског савеза и Општине Младеновац, одржано је на базенима Спортског центра „Љубомир Ивановић-Геџа“.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.