logo

Ухапшен дилер хероина

Младеновачка полиција ухапсила је Милоша И. (28), због продаје хероина. Како се ради се о особи која је већ била на условној слободи, сва је прилика да га у скорије време нећемо видети у младеновачким кафићима и на улицама.

Поменути Милош И. (познатији као "Миша Коњ" и "Поштар") ухапшен је након продаје хероина брачном пару из Аранђеловца, 27. октобра на паркингу Тржног центра "Младеновац". Иначе, како сазнајемо, М.И је веће количине хероина набављао од непознатих лица, који је касније размеравао за продају, у пакетића од 0,25 до 5 грама.

Овако спаковану дрогу М.И је продавао на територији општине Младеновац по цени од 800 динара за пола грама, тј. 1.600 за грам.

Тако је и 27. октобра, Небојши и Сузани Р. из Аранђеловца, продао један ПВЦ пакет у коме се налазило шест мањих, размерених, пакетића, све укупно у количини од 1,95 грама хероина по цени од 4.000 динара. Даљом истрагом је утврђено да ја М.И у последњих пет месеци у више наврата продавао хероин поменутом брачном пару у количинама од 1 до 5 грама по цени од 1.600 динара за грам.

ХАПШЕЊЕ – Између 12 и 12,30 часова, 27. октобра Сузана Р. са свог мобилног телефона позива Милоша И. када се и договарају да се нађу у Младеновцу и да им Милош И. спреми хероин у вредности од 4.000 динара. На уласку у Младеновац, договарају се да куповину обаве на паркингу Тржног центра "Младеновац" у насељу "Драпшин". По претходном договору са дилером, брачни пар из Аранђеловца се паркирао на паркинг, где је убрзо стигао и Милош И. у сивом аутомобилу са затамњеним стаклима. Потом је својим возило пришао возилу купаца, кроз прозор предао дрогу и узео новац. По примопредаји, Милош И. се великом брзином удаљио са паркинга у правцу центра града. Небојша Р. је купљену дрогу предао супрузи Сузани која пакетић ставља у грудњак.

Тада њиховом возилу прилазе полицајци ПС Младеновац који легитимишу и претерсају лица. Сузана вади ПВЦ пакет из грудњака и предаје полицији након чега су приведени у станицу и саслушани. Полиција одлази у стан Милоша И. и претресом проналази мању количину новца.

Истог дана је обављено препознавање купаца са Милошем И. приликом чега су купци са несумњивом сигурношћу препознали Милоша као лице које им је продало дрогу. Они су пријављени за кривично дело неовлашћено држање опојних дрога, а Милош И. за продају. Како је од раније познат полицији по више кривичних дела, и како је у тренутку хапшења био на условној казни, он је ухапшен и приведен и сва је прилика да га у скорије време нећемо виђати на младеновачким улицама и у кафићима.

КРИО ДРОГУ У КУЋИ –  На основу ранијих сазнања оперативци ПС Младеновац задужени за рад на пословима сузбијања наркоманије, 12. октобра су заједно са полицијском патролом, на основу ранијих сазнања, претресли су породичну кућу у Ковачевцу у којој живи Душко Ц. (26).

Приликом претреса Душко није затечен у кући, па је претрес обављен у присуству његових родитеља. Претресом његове собе полиција је у радном столу пронашла два ПВЦ пакета са марихуаном. Поред ова два пакетића, пронажено је више ПВЦ кесица и две прецизне ваге за мерење.

Истог дана око 19,30 у станицу је дошао Душко Ц. у присуству адвоката. Он је у својству осумњиченог саслушан за поседовање наркотика, а надлежном тужилаштву предата је кривична пријава за поседовање наркотика. Поступак је у току.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.