logo

Огласи, тендери, конкурси и јавне набавке

Јавни конкурс за суфинансирање програма од јавног интереса које реализују Удружења из буџета градске општине Младеновац у 2024. години

Јавни конкурс за суфинансирање програма од јавног интереса које реализују Удружења из буџета градске општине Младеновац у 2024. години.

Опширније

  • Датум креирања: .

Јавни конкурс за избор пројеката из области културе који се суфинансирају из буџета ГО Младеновац за 2024.годину

Јавни конкурс за избор пројеката из области културе који се суфинансирају из буџета ГО Младеновац за 2024.годину.

Опширније

  • Датум креирања: .

Јавни позив за подношење пријава на излете за пензионере - "Треће доба - упознајмо лепоте Србије 2024"

ЈАВНИ ПОЗИВ за подношење пријава на излете за пензионере са територије градске општине Младеновац, у оквиру Пројекта "Треће доба - упознајмо лепоте Србије 2024".

Опширније

  • Датум креирања: .

Решење о додели бесповратних средстава - енегретска санација

Решење о додели бесповратних средстава за суфинансирање/мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији Градске општине Младеновац/пројеката енергетске санације на територији градске општине Младеновац, бр. IV-00-06-4-142/2/2024 од 29.3.2024. године

Опширније

  • Датум креирања: .

Решење - понављање поступка Пружатовачка бр. 61

Решење  о понављању поступка јавног надметања ради издавања у закуп пословног простора на коме је носилац права коришћења и управљања грaдска општина Младеновац - канцеларије бр. 8, у ул. Пружатовачка бр. 61 у Пружатовцу, површине 17,66 m2.

Опширније

  • Датум креирања: .

Решење - понављање поступка Марковачка бр. 61

Решење о понављању поступака јавног надметања ради издавања у закуп пословног простора на коме је носилац права коришћења и управљања грaдска општина Младеновац - канцеларије бр. 3, која се састоји од 2 просторије у ул. Марковачка бр. 61 у Марковцу, површине 35,00 m2.

Опширније

  • Датум креирања: .

Коначна ранг листа стамбених заједница за суфинансирање радова у оквиру пројеката на текућем и инвестиционом одржавању зграда на територији ГОМ

Коначна ранг листа стамбених заједница за суфинансирање радова у оквиру пројеката на текућем и инвестиционом одржавању зграда на територији ГОМ, бр. IV-00-06-35/12-1/2024 од 18.3.2024. године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Јавни позив за подношење пријава на излете за пензионере - Златно доба

ЈАВНИ ПОЗИВ за подношење пријава на излете за пензионере са територије градске општине Младеновац, у оквиру Пројекта "Златно доба"

Опширније

  • Датум креирања: .

Предлог ранг листе стамбених заједница за суфинансирање радова у оквиру пројеката на текућем и инвестиционом одржавању зграда на теритроји ГО Младеновац

Предлог ранг листе стамбених заједница за суфинансирање радова у оквиру пројеката на текућем и инвестиционом одржавању зграда на теритроји ГО Младеновац, бр. IV-00-06-35/11-1/2024 од 4.3.2024. године.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.