logo

Оглас - пословни простор

 

На основу решења председника градске општине Младеновац о спровођењу  поновног поступка јавног надметања бр. II-00-06-3/149/2012 од 5.3.2012. године расписује се:

О  Г  Л  А  С
за учешће у  јавном  надметању ради издавања у закуп пословног простора

1. Предмет јавног надметања су три пословнe просторије које се налазе на гробљу у Рајковцу, свака површине од по  15,35 м², a означене су као локали Л1, Л2 и Л3. 

2. У наведеним пословним просторијама може се обављати трговинска делатност, односно продаја цвећа, свећа, погребне и сличне опреме.

3. Пословне просторије се издају у виђеном стању, на период до 5 година.                                                                      

4. Почетни износ закупнине износи  540,26 дин/м2 са ПДВ-ом. 

5. Право учешћа у поступку јавног надметања имају сва правна и физичка лица (предузетници) која благовремено доставе уредну писану пријаву и која су регисторована за обављање одговарајуће делатности у складу са одлуком Председника o спровођењу поступка путем јавног надметања, осим оних правних и физичких лица која по одредбама Одлуке о пословном простору, не могу стећи статус закупца, односно учествовати на јавном надметању.

Физичка лица која нису регистрована за обављање одговарајуће делатности, дужна су да се обавежу, изјавом уз пријаву за учешће, да ће се у року од 30 дана од дана спровођења поступка јавног надметања регистровати за обављање одговарајуће делатности у складу са Одлуком о спровођењу поступка јавног надметања.

6. У пријави за јавно надметање, неопходно је навести ознаку пословне просторије (Л1, Л2 или Л3), за коју се подноси пријава.

7. Заинтересовани понуђач је дужан да уз пријаву положи депозит у висини од 16.586,00 динара. 

Јавно надметање ће се одржати
дана 15.3.2012. године у великој сали СО Младеновац у ул. Јанка Катића бр. 6
са почетком у 11 часова.

Све ближе информације могу се добити код службених лица Одељења за имовинско - правне послове и пословни простор, Оливере Стојковић и Драгана Николића на контакт телефон 8241-671, а такође и извршити преглед наведених локала.

Оглас остаје отворен
до 15.3.2012. године до 9 часова

Оглас за  јавно надметање ће бити објављен истицањем на огласној табли Управе градске општине Младеновац, на сајту Градске општине Младеновац, у средствима јавног информисања и на вратима пословног простора.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.