logo

Позив на Јавну расправа о буџету за 2010. годину


Скупштина Градске општине Младеновац обавештава суграђане да ће се Јавна расправа о буџету за 2010. годину одржати дана 11. септембра у Великој сали Скупштине општине Младеновац са почетком у 19,00 часова. . Предлоге грађана ће саслушати председник општине, чланови Општинског већа, представници Службе за буџет и финансијске послове Општинске управе, као и други општински званичници.

Позивају се сви заинтересовани грађани, представници установа, организација и осталих буџетских корисника, да активно учетвују у овој јавној расправи. Мишљење суграђана је путоказ за будућност наше општине.

ВИ СЕ ПИТАТЕ ! − У демократским друштвима сви актери у буџетском процесу су одговорни пред јавношћу. Грађани, дакле, такође имају одређене одговорности, како у учешћу у буџетском процесу кроз обзнањивање својих приоритета тако и у захтевању одговорности од оних којима су дали ова овлашћења.

Грађани имају право да у јавној расправи искажу своје приоритете онима који су одговорни за припремање буџета, да учествују у разматрању и усвајању буџета, да надгледају извршење буџета као и припремање извештаја и ребаланса.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.