• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Пољопривреда
Бесплатна обука за органску производњу
13. новембар 2018.

Секретаријат за привреду организује бесплатну обуку за органску производњу на територији града Београда. Обука се организује у сарадњи са Пољопривредним факултетом Универзитета у Београду у циљу подизања нивоа општег знања из области органске производње.

 
Конкурс за пошумљавање и градњу и реконструкцију шумских путева
23. октобар 2018.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде расписало је Трећи Kонкурс за доделу средстава по годишњем програму коришћења средстава буџетског фонда за шуме Републике Србије за 2018. годину.

 
Јавни позив - пољопривредно земљиште на територији града Београда
15. октобар 2018.

Јавни позиви за остваривање права коришћења и за доказивање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији Београда.

 
Јавни позив - пољопривредно земљиште без плаћања накнаде на територији града Београда
15. октобар 2018.

Јавни позив за остваривање права коришћења без плаћања накнаде пољопривредног земљишта у државној својини на територији града Београда за 2019. годину.

 
Јавни позив - пољопривредно земљиште - доказивање права пречег закупа
15. октобар 2018.

Јавни позив за доказивање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији града Београда за 2019. годину.

 
Шанса у сеоском туризму
01. октобар 2018.

altПредставници Пољопривредне саветодавне и стручне службе Младеновац (ПССС) боравили су на семинару о развоју сеоског туризма који је организовао Институт за примену науке у пољопривреди.

 
Анкета значајна за пољопривреднике
19. септембар 2018.

altРепублички завод за статистику спровешће Анкету о структури пољопривредних газдинстава у периоду од 1. октобра до 30. новембра 2018. године. Анкета се спроводи уз финансијску подршку Европске уније.

 
Дани воћа у Дубони
17. септембар 2018.

altВоћари из Дубоне изложили су своје производе на манифестацији "Дани воћа" која се по осми пут организовала у овом селу. Традиционалну ревијалну изложбу воћа организовало је Удружење воћара и виноградара уз подршку градске општине Младеновац.

 
Конкурс - Развој ловства Републике Србије
04. септембар 2018.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде расписало је Конкурс за расподелу средстава Буџетског фонда за развој ловства Републике Србије у 2018. години. Средства се додељују за израду и реализацију програма и пројеката развоја ловства и унапређивања стања популација дивљачи и њених станишта у Републици Србији у износу од 40.482.000,00 динара.

 
Анкета о структури пољопривредних газдинстава
04. септембар 2018.

altРепублички завод за статистику спровешће Анкету о структури пољопривредних газдинстава у периоду од 1. октобра до 30. новембра 2018. године. Анкета се спроводи у трогодишњој периодици, између два пописа пољопривреде, и представља важно структурно истраживање у систему статистике пољопривреде.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 17