logo

Јавни позив за доказивање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији Града Београда за 2022. годину

Јавни позив за доказивање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији Града Београда за 2022. годину.

Опширније

Јавни позив за остваривање права коришћења без плаћања накнаде пољопривредног земљишта у државној својини на територији Града Београда за 2022. годину

Јавни позив за остваривање права коришћења без плаћања накнаде пољопривредног земљишта у државној својини на територији Града Београда за 2022. годину.

Опширније

Јавни позив интерно расељеним лицима која бораве на територији Градске општине Младеновац да поднесу захтев за доделу помоћи у грађевинском материјалу

Јавни позив интерно расељеним лицима која бораве на територији Градске општине Младеновац да поднесу захтев за доделу помоћи у грађевинском материјалу.

Опширније

Fинансирање пројеката удружења који су усмерени ка унапређењу безбедности саобраћаја на путевима на подручју Градске општине Младеновац

Fинансирање пројеката удружења који су усмерени ка унапређењу безбедности саобраћаја на путевима на подручју Градске општине Младеновац.

Опширније

Позив за подношење пријава за финансирање или суфинансирање пројеката из области унапређења безбедности саобраћаја на путевима на подручју градске општине Младеновац које реализују удружења

Позив за подношење пријава за финансирање или суфинансирање пројеката из области унапређења безбедности саобраћаја на путевима на подручју градске општине Младеновац које реализују удружења.

Опширније

Листа вредновања и рангирања пријављених програма по расписаном Јавном конкурсу - унапређење пољопривреде

Листа вредновања и рангирања пријављених програма по расписаном Јавном конкурсу за суфинансирање програма/пројеката унапређења пољопривреде на територији ГО Младеновац у 2021.години .

Опширније

Предлог одлуке о додели подстицајних средстава у области воћарства и повртасрства на територији Београда за 2021.годину

ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ о додели подстицајних средства у области воћарства и повртарства на територији града Београда за 2021. годину за набавку и постављање опреме.

Опширније

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.