logo

Актуелности

Девети "Кидс Фест" у Младеновцу

У препуној галерији „Фоаје“ младеновачког Центра за културу и туризам, отворен је „Кидс Фест“. Девети пут заредом ова установа културе претвара се у чаробни свет маште, традиционалном смотром за најмлађе.


Цртаоница, жонглери, аниматори, чоко фонтана и низ дешавања представљало је само увертиру за оно што ће се дешавати на великој позорници резервисаној за представе „Лепотица и звер“, „Петар Пан“, „Мачак у Чизмама“...


„После две тешке године један од омиљених фестивала најмлађих Младеновчана отворили смо, слободно могу рећи, у великом стилу. Креативни тим наше установе осмислио је програм за који се већ прве вечери тражила карта више. Трудимо се да оправдамо очекивања верне публике која расте уз нас, многи учесници нашег фестивала данас су пунолетни грађани и у томе је величина Кидс-а“, рекао је директор Центра за културу и туризам и оснивач фестивала Бранко Милорадовић.


Након дечјег фестивала, публику у Младеновцу чека богат програм у виду концерата класичне музике, позоришних представа, најновијих филмова, књижевних промоција.

 

Kids1
Kids2
Kids3
Kids4
Kids5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.