logo

Актуелности

Отварање базена у суботу

Према данашњој најави Милоша Стојановића, заменика председника оптштине и до недавно директора младеновачког Спортског центра, овогодишња купалишна сезона на базенима СРЦ-а почеће у суботу 23. јуна. Цена дневне карте је 150 динара.

За велики број наших суграђана који ће провести и ово лето у Младеновцу отварање базена у Спортском центру је дуго чекана вест. Базени ће бити отворени за купаче од суботе 23. јуна.

Цене су на прошлогодишњем нивоу, тако за целодневну карту треба издвојити 150 динара, за месечну 1.500 динара док сезонска карта кошта 3.000 динара.

Како је рекао Милош Стојановић, заменик председника оптштине Младеновац, као и претходних година у Спортском центру је предвиђен низ олакшица за наше суграђане.

– Средом је бесплатан улаз за сву децу основних и средњих школа. Тренутно, обавља се упис у бесплатну школу пливања коју већ традиционално организујемо годинама уназад. Цене су на претпрошлогодишњем нивоу, тако да је целодневна карта 150 динара, месечна 1.500 динара, а сезонска 3.000 динара. Обзиром на тешку економску ситуацију Спортски центар итекако излази у сусрет како сиромашној деци, тако и деци која су постигла успешне резултате. Ове године смо "вуковцима" омогућили бесплатне сезонске карте као и осталој деци која су постигла запажене резултате. Спортски центар је установа која служи и треба да служи на добробит свих наших грађана – рекао је Стојановић.

Осим популарних цена и безбедности, ове године се доста урадило и на чистоћи воде. Инвестиција у филтере за пречишћавање обезбедиће квалитет воде на нивоу београдских базена.

– Задовољство ми је што смо и поред тешке материјалне ситуације успели да за ову сезону извршимо репарацију главних филтера за пречишћавање воде што је озбиљна инвестиција. Младеновчани и њихова деца сигурно немају разлога да брину што се тиче чистоће воде. Нећу бити нескроман ако кажем да је на територији града Београда ово ако не најчистија, а оно сигурно међу најчистијим водама.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.