logo

Актуелности

Одређени кандидати за јавна признања

На данашњој седници Комисије за јавна признања Скупштине градске општине Младеновац утврђена је листа кандидата за доделу јавних признања поводом 2. августа – Дана општине Младеновац.

Комисија је заседала у саставу Дејан Чокић, председник и чланови Драган Марковић, Јасмина Чабрило, Добрица Недељковић и Зоран Шекуларац. Комисија је од приспелих предлога изгласала предлог кандидата за општинска јавна признања, тако да ће се овај предлог наћи на наредној седници општинске Скупштине.

Кандидат за највише општинско признање, Грб градске општине Младеновац је др Небојша Цветковић, директор Предшколске установе "Јелица Обрадовић", на предлог Савета Месне заједнице "25. мај".

Кандидати за Повељу градске општине Младеновац за област спорта је Одбојкашки клуб "Младеновац" мушка селекција сениора, на предлог Савета Месне заједнице "25. мај". За област културе – Ненад Ивановић из Кораћице, добитник низа међународних признања на такмичењима из области класичне музике за хармонику. Предлагач је Савет МЗ "Кораћица". Директорка Основне музичке школе "Стеван Христић" у Младеновцу, Нада Торбица Ђокић, кандидат је за Повељу градске општине Младеновац за област образовања и васпитања.

Комисија је од приспелих иницијатива, одредила следеће кандидате за јавно признање Захвалница градске општине Младеновац. То су Никола Милојевић, голман ФК "Борац" из Чачка (предлог Биљане Василић), Страхиња Стојковић, председник Омладинске културне организације Младеновац (предлог Зоран Антонијевић књижевник из Младеновца), Реља Тодоровић, професор физичког васпитања у пензији (предлог Савета Месне заједнице "25. мај"), Добривоје Доца Тодоровић из Влашке, фрулаш, добитник низа признања за уметнички рад (предлог Савета Месне заједнице "25. мај") и хранитељска породица Јовановић, брачни пар Мила и Чедомир.

На поднету иницијативу Техничке школе, предложени кандидати за Захвалницу су и Бранко Мирковић и Немања Маркићевић, за освојено прво место на европском такмичењу "Банке у акцији" 2012. године, Бранислав Бјелић и Никола Новичић, за освојено прво место на републичком такмичењу "Титан" 2012. и Давид Костић и Филип Станковић, за освојено друго место на републичком такмичењу "Титан" 2012. и прво место  на републичком такмичењу "Титан" 2011. године.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.