logo

Актуелности

Ускоро нове телефонске линије

На данашњем састанку у општини Младеновац, представници компаније "Телеком Србија" најавили су увођење нових телефонских линија и побољшање квалитета услуга у великом броу младеновачких градских и сеоских домаћинстава.

Тема састанка са представницма општине Младеновац је најава Телекома да ће ове године ући у посао реконструкције постојеће, старе телефонске мреже, постављање нових оптичких каблова, раздајање двојника и увођење нових телефонских линије.

На састанку је договорено да општина Младеновац, по пријему основне документације, одмах изда Телекому потребне дозволе како би се што пре побољшао квалитет телекомуникационих услуга на територији градске општине Младеновац. 

Овај обиман посао радиће се у месним заједницама Шепшин, Дубона, Селтерс, Границе, Баташево, Драпшин, Село Младеновац и Рајковац.

Драган Марковић, члан Већа за грађевинарство и инфраструктуру, каже да је разматран начин како да се што пре омогући Телекому добијање дозвола за постављење каблова на терену.

– Практично, то значи далеко бољи пријем сигнала али и нове услуге за кориснике. Договорено је да општина Младеновац, по достављању потребне документације, у што краћем року Телекому изда потребне дозволе како би започели радови на реконструкцији телефонске мреже. Жеља нам је да брзо решимо њихове захтеве за дозволама, јер је овај посао у интересу грађана. За крајње кориснике добитак би био пре свега квалитетан сигнал који је, према речима самих људи из Телекома, сада у Шепшину изузетно лош и где имају свакодневне интервенције на дотрајалој мрежи. Такође, отвара се простор за увођење нових, квалитетних услуга, пре свега АДСЛ Интернета, али и раздвајање двојника и додавање нових линија – рекао је Марковић.

Како је најављено, први радови по месним заједницама требало би да почну већ овог пролећа.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.