logo

Актуелности

Заседао Штаб за ванредне ситуације

 

На данашњој седници Штаба за ванредне ситуације градске општина Младеновац анализирана је ситуација у општини Младеновац током текућег критичног кишног периода.

Како је на седници речено, Штаб за ванредне ситуације благовремено је формирао Комисију која је током прошле недеље превентивно обилазила терен, односно све критичне тачке где је претходних година долазило до изливања воде. На основу извештаја Комисије, превентивно се интервенисало на неколико локација како би била спречена евентуална материјална штета на угроженим објектима.  Извештај Комисије који садржи предузете мере и уочене недостатке у систему одбране од поплава прослеђен је Градском Штабу за ванредне ситуације.

На основу Извештаја, градска општина Младеновац ће сачинити оперативни план за санацију водотокова како би се током ове године кренуло у посао изградње трајног система заштите од поплава.

Штаб за ванредне ситуације градске општине Младеновац наставља да прати ситуацију и на основу информација са терене биће предузете потребене мере.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.