logo

Актуелности

Пријем за медије

 

 

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, организовао је данас пријем за представнике медија који извештавају са подручја општине Младеновац. 

Глишић је рекао да је циљ пројектног финансирања медијских садржаја унапређење информисања грађана Младеновца као и професионализација медија кроз повећање конкурентности. Он је изнео податке о досадашњем финансирању медија у 2015. и 2016. години, као и о предвиђеним средствима за ову намену до краја године. Глишић је истако да су током трајања мандата Привременог органа спроведена три конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији градске општине Младеновац.

– У првој половини 2015. године утрошено је милион динара и то све није рађено на конкурсу већ по личној жељи оног ко је налогодавац буџета, у овом случају председника општине. Од ступања на дужност Привременог органа, ми смо на првом конкурсу имали 800.000 динара, затим смо исплаћивали дугове из 2013. године по основу медијских услуга у износу од 460.000 динара и то Привредном друштву за информисање "Специјалис". Почетком ове године на конкурсу је опредељено 450.000 динара али је подељено 300.000 динара јер нису сви учесници конкурса испунили прописане услове. До краја ове године за медијско финансирање опредељено је 650.000 динара – рекао је Глишић.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.