logo

Актуелности

Шездесет малишана научило да плива

 

Прве три групе по двадесет предшколске и школске деце успешно је завршило "Обуку непливача". Деци су у присуству родитеља уручене дипломе.

Нове три групе већ вредно раде са инструктором Иваном Ристићем, тако да ће до првог августа наш град добити још 60 пливача. У име градске општине Младеновац која субвенционише школу пливања, нове пливаче је поздравио Горан Спасојевић, члан Већа за спорт.

Иначе у недељу, 120 учесника Фестивала фолклора из Влашке, од 11 до 15 часова имали су бесплатно купање на базенима СРЦ-а.Такође,бесплатно купање на базенима су имали и чланови КУД-а "Љубомир Ивановић Геџа" из Ковачевца као и њихови гости из КУД-А "Димитар Беровски" из Македонија.

 

Спортски центар Младеновац користи прилику да се јавно захвали свима који су овој установи помогли да оствари значајну уштеду електричне енергије и да својим корисницима понуди пријатнији боравак.

- "Млекара Границе", Драгана Вукадиновића,чијом донацијом је у деловима СРЦ-а замењено застарело осветљење и уграђени "лед" рефлектори и сијалице.
-"Нама Керамика", Микана Миросавића, чијом донацијом је урађено хобловање и лакирање паркета у малој сали од 150 квадрата као и помоћ у решавању мањих недостатака у простору СРЦ-А.
- "BIG HOUSE", Игора Јовановића, који је донирао шахте које су постављене унутар центра.
- "LIBAR HOME", Владана Арсеновића, чијом донацијом су реновирани тоалети у холу СРЦ-А (водоводна инсталација,керамички радови и материјал, нове санитариј

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.