logo

Актуелности

Изградња водовода у Великој Крсни

У засеоку Белуће у Великој Крсни почели су радови на изградњи друге висинске зоне водоводне мреже која се финансира из капиталних инвестиција Града Београда.

beluce_120844"Вредност инвестиције је преко 30 милиона динара. Ради се водоводна мрежа у дужини од пет километара. Ове године смо доста урадили што се тиче водоснабдевања. То је један од великих проблема како у граду тако и у селу. Успели смо да ископамо један бунар и тиме повећали доток воде за градско подручје. У плану су нам још два бунара који ће се финансирати средствима  Дирекције за изградњу Града Београда. Један ће се градити у селу Шепшин, а други је такође на нашем изворишту. Оно  што смо локалиозовали као велики проблем је био и недостатак воде у Великој Крсни, ја се надам да ћемо у наредних месец и по дана овај пројекат завршити на опште задовољство грађана. " рекао је председник ГО Младеновац Владан Глишић.

Екипе ЈКП "Младеновац"  дневно уграде 150 метара водоводних цеви после чега ће кренути прикључивање  на водоводну мрежу домаћинстава.

"Радови су започети пре 15 дана и овом динамиком планирамо да се заврше до краја грађевинске сезоне до 1. децембра. Пола села је до сада решено са резервоаром који је урађен у првој висинској зони којим се снадбева доњи крај Крсне, а друга висинска зона покрива горњи крај који је изнад коте 250 метара надморске висине и који не може да се снабдева постојећим резервоаром." рекао је директор ЈКП "Младеновац"  Владета Лучић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.