logo

Актуелности

Пријем за најбоље младеновачке студенте

 

На пријему у свечаној сали "др Елси Инглис", председник градске општине Младеновац, Владан Глишић и члан Већа задужен за образовање, Дејан Степановић, уручили су данас уговоре о стипендирању нашим најбољим студентима.

После завршеног Конкурса за доделу општинских стипендија, градска општина Младеновац ће у школској 2016/2017 години стипендирати 36 студента. Да би стекли право на општинску стипендију, академци су, између осталог, морали да имају просечну оцену свих положених испита током студирања најмање 9,00, да немају прекид и нису обновили ниједну годину током студирања, да студирају на високошколским установама чији је оснивач Република Србија као и да се финансирају из буџета Републике Србије.

Месечни износ стипендије је повећан и износи 10.000 динара док је прошле године био 8.500 динара. Градска општина Младеновац стипендира студенте од 2004.године.

Уз жеље да догодине буде још више општинских стипендиста, Глишић и Степановић су обећали да ће исплата стипендија бити редовна. Они су академцима пожелели успеха у школовању и срећне предстојеће празнике.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.