logo

Актуелности

Изградња тротоара у Рајковцу

altГрадска општина Младеновац почела је са реализацијом пројекта изградње тротоара у Рајковцу, на делу магистралног пута од Младеновца ка Београду, од аутобуског стајалишта "Сутјеска", до рајковачког гробља.

Изградњом тротоара у дужини од 400 метара биће решен дугогодишњи проблем безбедности саобраћаја на изузетно фреквентној саобраћајници на којој су сe често догађале саобраћајне незгоде.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да је на иницијативу градске општине Младеновац и грађана месне заједнице Рајковац, градски Секретаријат за саобраћај инвестирао у радове на изградњи тротоара на овом делу магистрале.

- Изградња тротоара са ивичњацима је само прва фаза у решавању овог проблема. Градска Дирекција је прибавила све папире, дозволе и сагласности за пројекат уређења прилаза рајковачком гробљу. Проширење пута на улазу у гробље, уз изградњу тротоара, знатно ће утицати на повећање безбедности саобраћаја што нам мора бити и јесте један од приоритета. Уз то, подсетио бих да смо на овој деоници већ поставили стубове јавне расвете и тако решили још један дугогодишњи проблем - рекао Глишић.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.