logo

Актуелности

Саопштење за јавност председника градске општине Младеновац

altФункционери Двери данас су још једном потврдили да је њихова једина политика - контиунирана демонстрација силе и примитивизма.

 Низ данашњих поступака функционера Двери у општини Младеновац због којих је на крају прекинуто скупштинско заседање доказ су ко на политичкој сцени Србије пропагира насиље и силеџијско понашање.



Осим пропалог покушаја да обмане грађане Младеновца ширећи лажи о колективном центру за тражиоце азила, Српској напредној странци и Александру Вучићу, лидер Двери Бошко Обрадовић је заједно са Срђаном Ногом и Зораном Радојичићем попут лопова ушао у зграду општине кроз прозор на споредни улаз.


Вандализам и примитивизам који су Двери потом демонстрирале у згради општине за сваку су осуду, али чињеница да је у инциденту између присталица Бошка Обрадовића и окупљених грађана, повређена одборница опозиционе одборничке групе "Бели само јако" Јована Илић јесте за најоштрију осуду.



Бошко Обрадовић и његове присталице који за себе тврде да су заговорници породичних вредности и овога пута су ударили на жену песницама и непримереном вандалском понашању. 

Након новинарки Пинка и председнице републичког парламента Маје Гојковић чије модрице најбоље говоре у каквој би Србији Бошко Обрадовић волео да живимо, на њиховој мети се нашла и одборница опозиције.

Најоштрије осуђујемо насиље коме свакодневно прибегавају Двери и очигледан анимозитет и бес који испољавају, пре свега према женама. И док се са једне стране СНС залаже за стриктно поштовање закона и кажњавање свих оних насилника који подигну руку на жену, на политичкој сцени Двери песницу и насиље виде очигледно као легитиман вид полтичке борбе.

Председник ГО Младеновац
Владан Глишић

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.