logo

Актуелности

Радови у општини Младеновац током прошле недеље

altТоком прошле недеље обављено је неколико врста радова на више локација у општини Младеновац.

Јавно водопривредно предузеће "Београдводе" започело је чишћење потока Серава на потезу код гаража Саобраћајног предузећа "Ласта". Поток ће бити очишћен од муља, отпада и околног растиња. Такође, уклањањем отпада и дрвне масе предузеће "Београдводе" наставило је чишћења Баташевачког потока дугачког 900 метара.

Предузеће "Србијааутопут" обавља радове на првој фази изградње тротоара поред Смедеревског пута у Месној заједници Баташево. Тротоар ће бити урађен у дужини од 1.250 метара.

Екипе "Београд пута" завршиле су асфалтирање улице Принца Томислава у Рабровцу. Улица је дугачка 800 метара. Према речима Владана Глишића, председника градске оптшине Младеновац, вредност овог програма асфалтирања који финансира град Београд је 40 милиона динара, а програмом је предвићено асфалтирање 17 улица.

altМеханизација и радници ЈКП "Младеновац" радили су на уређењу атарског пута у Пружатовцу. Пут је дугачак 700 метара, а према речима Владете Лучића, директора ЈКП "Младеновац", вредност радова је око 2,5 милиона динара. После Пружатовца, радови се настављају у Марковцу и Влашкој.

Радници предузећа "Путеви Београд" обнављали су вертикалне сигнализације која је током претходног периода вандалским понашањем појединаца и група поломљена на више места у граду.

.

.

.

.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.