logo

Актуелности

ПРОМОЦИЈА ДЕЧЈЕГ МУЗИЧКОГ ТАКМИЧЕЊА "СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ 2018"

alt

У сусрет највећем дечјем музичком такмичењу "Србија у ритму Европе" које се ове године одржава 16. јуна у Нишу, граду који је прошле године однео победу, организован је свечани скуп којем су присуствовали амбасадори и други дипломатски представници амбасада које подржавају ово музичко такмичење, као и градоначелници и председници општина, учесника овогодишњег такмичења.

У Градској кући у Нишу, подршку деци Србије пружили су представници амбасада Белгије, Кипра, Шведске, Хрватске, Данске, Словачке, Португала, Турске, Норвешке, Азербејџана, Аустралије, Немачке, Аустрије, Француске, Грчке, Црне Горе и Русије.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, члан општинског Већа, Дејан Степановић, који је ове године и члан жирија и Драгица Обрадовић, координатор пројекта, подржали су својим присуством децу из Младеновца која други пут учествују на овом такмичењу. Према пропозицијама такмичења, сваки од учесника градова представља игром и песмом по једну европску државу.  Представници општине Младеновац, ученици Гимназије, Катарина Лукић, Алекса Мацура, Ирена Илић и Ања Дамњановић, ове године представљају републику Турску и песму изводе на турском језику.

Заједничка порука представника градова, општина и амбасада је да су деца будућност Србије и да су сви напори  усмерени ка њима - да расту и живе у сигурној, европској Србији.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.