logo

Актуелности

Акције за безбеднији саобраћај

altКомисија за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац, у сарадњи са Полицијском станицом Младеновац, организовала је акцију поделе обавезне опреме возачима на две локације у граду, у близини основних школа "Свети Сава" и "Коста Ђукић".

Возачима је на поклон уручено 70 пакета прве помоћи, сигурносних троуглова и светлоодбојних прслука. Циљ акције је да се, пред почетак школске године, скрене пажња на значај поседовања обавезне опреме и поштовања саобраћајних прописа како би се унапредила безбедност саобраћаја на путевима.

Акције поделе обавезне опреме и блутут слушалица биће организоване и у наредном периоду. Поред овога, градска општина Младеновац, у циљу повећања безбедности саобраћаја, обезбедила је бесплатна аутоседишта за сву новорођену децу.

Од почетка пројекта, закључно са овом годином, додељено је више од 1500 аутоседишта за бебе, а од септембра ће бити организоване едукације ученика по школама. Путем занимљивих такмичења, деца ће моћи да освоје вредне награде. Циљ је да се ученици мотивишу да науче више о безбедном понашању у саобраћају и стечено знање примене у пракси.

alt

.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.