logo

Актуелности

Младеновац на музичком такмичењу "Србија у ритму Европе 2019"

altГрадска општина Младеновац учествоваће по трећи пут у музичко-сценском такмичењу "Србија у ритму Европе" које ће ове године бити одржано у Врњачкој Бањи, граду победнику 2018. године, уз директан пренос на Првој српској телевизији.

Захваљујући изузетном одзиву деце на аудицији која је одржана 30. јануара ове године у Центру за културу и туризам Младеновац, а посебно њиховом израженом таленту за певање и плес који се под стручним надзором формира у школама, плесним групама, културно-уметничким друштвима и другим облицима уметничког изражавања, стручни жири је изабрао 16 учесника са изузетним вокалним и плесачким умећем.

Деца из Младеновца, која ће на такмичењу наступити у конкуренцији више од 20 градова и општина из Републике Србије, ове године представљају Италију, као једну од земаља чија амбасада подржава манифестацију "Србија у ритму Европе" и извешће песму Ане Оксе "Donna con te" на италијанком језику.

Деца oд самог почетка функционишу као тим који ће се борити за победу. Младеновац ће на овом такмичењу представљати Дамњана Дамњановић и Димитрије Миленковић у певању, док ће у плесу наступити Вања Радосављевић, Лена Кузмановић, Нађа Бркић, Ленка Јакшић, Тамара Павловић, Невена Мијаиловић, Ана Глишић, Неда Адамовић, Магдалена Аврамовић, Сара Андонов, Нина Рогић, Лола Обрадовић, Неда Петровић и Катарина Сарић.

Током наредних шест месеци, односно до финала које ће бити одржано у јуну, изабрани такмичари имаће интензивне припреме са професорима певања и инструкторима плеса, које им је доделила продукција програма "Србија у ритму Европе".

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.