logo

Актуелности

Асфалтиране две улице у Рајковцу

alt

Екипе предузећа Арбаг асфалтирале су улице Милована Јакшића и Милоша Црњанског у МЗ "Рајковац"€ у укупној дужини од 500 метара.

Председник те месне заједнице и одборник у Скупштини општине Младеновац, Миодраг Мијаиловић, каже да улица Милоша Црњанског повезује горњи део Рајковца, односно засеоке Милошевиће, Жујевиће и Матиће са остатком села, што значи да грађани више неће морати да излазе на главну улицу како би стигли до града јер ће имати алтернативни пут.

"€œАсфалтирали смо скоро све улице у Рајковцу и с поносом могу да кажем да је остало да уредимо свега још две до три мање улице и пар кракова. Захваљујући политици председника Републике Србије Александра Вучића и његовим мудрим одлукама, у могућности смо да асфалтирамо улице, реконструишемо водоводну и канализациону мрежу и у континуитету радимо на побољшању живота на локалном нивоу у свим месним заједницама. Такође се захваљујем нашем председнику, Владану Глишићу, којег смо поново изабрали пре неколико дана. Желим му да настави да води Младеновац у истом правцу као и претходних година. Верујем да ћемо, са њим на челу, још доста тога урадити у наредном периоду", рекао је Мијаиловић.

alt altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.