logo

Актуелности

Електронске копије рачуна "Инфостана" доступне путем интернета

Електронске копије рачуна "Инфостана" доступне путем интернета ЈКП "Инфостан" је на свом сајту www.infostan.co.rs увело преглед архиве рачуна, у коме се налазе електронске копије рачуна за текући месец пре евентуално уложене рекламације, али и сви остали рачуни на новом формату, који су уведени од новембра прошле године, каже се у саопштењу овог предузећа. Поред он-лајн упита стања, грађани сада у истој рубрици једноставним укуцавањем свог "идент броја" и јединственог матичног броја имају увид у изворне верзије рачуна, које су по форми и садржају истоветне рачунима који корисницима комуналних производа и услуга стижу путем поште.

Електронску копију рачуна грађани сада могу да одштампају и са њом изврше уплату у поштама и банкама, не чекајући редовну доставу рачуна путем поште или у случају да су изгубили рачун. Уколико корисници немају евидентиран или ажуран јединствени матични број грађана (ЈМБГ) у бази ЈКП "Инфостан", неопходно је да исти доставе поштом у писаном облику, електронским путем (и-мејл/факс) или лично у радну јединицу ЈКП "Инфостан" на територији општине пребивалишта. Уколико ЈМБГ ажурирају поштом или електронски, неопходно је да у допису буде наведен "идент" корисника, као и копија његове личне карте.

Ово предузеће подсећа све грађане који имају неизмирене дугове у 2009. години да регулишу своје обавезе, јер ће предузеће, у складу са важећим законима, бити у обавези да у фебруару поднесе предлоге решења за дозволу извршења на основу веродостојне исправе против поменутих дужника надлежном суду. Подсећамо да је ЈКП "Инфостан", у складу са законском регулативом, дужан да тужи кориснике за неизмирене обавезе за утрошене комуналне услуге и производе у року од годину дана, како потраживања не би застарела, што редовно и чини Служба за принудну наплату нашег предузећа, каже се у саопштењу "Инфостана".

Из овог предузећа захваљују свим редовним платишама који на време плаћају комуналне производе и услуге и подсећају да корисници који регулишу своје обавезе до 15. у месецу имају право на попуст од пет одсто.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.