logo

Актуелности

Злато и сребро на првенству Србије за Јелену и Јована

 

Такмичарка Карате клуба „Младеновац“, Јелена Миливојчевић, освојила је златну медаљу на сениорском првенству Србије одржаном у Чачку. Њен колега из клуба, Јован Ћирић, на истом такмичењу окитио се сребрном медаљом. На првенству Србије учествовали су најбоље пласирани каратисти са регионалних такмичења у Београду, ужој Србији и Војводини.

„Са освојеним златом наше трофејне такмичарке, освајача бронзе на Европском првенству 2019. године, Јелене Миливојчевић и сребром Јована Ћирића, младеновачки Карате клуб је у врху српског сениорског каратеа иза Карате клуба ,,Борац“ из Чачка који окупља најбоље такмичаре из Србије, а раме уз раме са Динамом, Књазом, Студентским градом, Партизаном, Родом, Зрењанином... Резултат би био још убедљивији да се наш такмичар, сениорски репрезентативац Милош Радојевић, није повредио пре три недеље на репрезентативним припремама. Нашим такмичарима желимо брз опоравак и још боље резултате у наставку сезоне“, рекла је Слађана Стојковић, председник Карате клуба „Младеновац“.

На сениорском првенству Србије екипу је предводио званично најбољи тренер Младеновца у 2020. години, Александар Ранисављевић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.