logo

Актуелности

Уручени уговори о јавним радовима

Уручени уговори о јавним радовима Нада Думић, члан Градског већа, присуствовала је данас у згради општине Младеновац уручивању уговора незапосленим радницима са евиденције Националне службе за запошљавање који ће бити ангажовани на раду у ЈКП "Младеновац".Уговоре о раду потписало је 15 незапослених, од којих 13 неквалификованих радника, један грађевински техничар и један техничар за пејзажну архитектуру. Током три месеца они ће бити ангажовани на одржавању и обнављању јавне инфраструктуре и одржавању заштите животне средине.

– Конкурс за јавне радове. које спроводи Национална служба за запошљавање, веома је значајан у доба економске кризе, а за саму општину Младеновац драгоцено је запошљавање ових кадрова јер они најтеже долазе до запослења. Сама општина имаће корист од ових пројеката, јер се ради о инфраструктурним пројектима и пројектима заштите животне средине. Град Београд веома добро сарађује са Националном службом за запошљавање и наша интенција је да свих 17 београдских општина имају подједнаке шансе за развој – рекла је Нада Думић.

Оливера Максимовић, директорка ЈКП "Младеновац", рекла је да ће радници који су данас добили уговоре, преко лета радити на изградњи атарских путева на четири локације на територији општине Младеновац, реконструкцији водоводне, канализационе и атмосферске мреже у центру града, уређењу градских гробаља и озелењавању у оквиру месних заједница.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.