logo

Актуелности

Положени венци на Спомен чесму у парку

Положени венци на Спомен чесму у паркуРодбина, саборци, пријатељи, представници борачких удружења и Градске општине Младеновац положили су данас венце на Спомен чесму палим борцима од 1990 – 1999. Ово је уједно била и годишњица освећења Спомен чесме које је подигнута у знак сећања на наше суграђане који су погинули на ратиштима широм бивше Југославије.

Рајко Радовановић, председник Удружења бораца из Младеновца, рекао је да је Спомен чесма само мали вид захвалности саборцима и суграђанима погинулим током деведесетих.

− Данас кад човек прође поред ове чесме, застане, попије воде и ако ништа друго прочита ова имена. Временом се све заборавља, а ова чесма служи као подсетник али и као опомена да се они ратни сукоби више никада не понове. Оно што се нама десило на ратишту не може се никада заборавити јер то је црни део нашег живота урезан у наш мозак. То не може да се заборави. Што се тиче Градске општине Младеновац до сада смо имали јако добру сарадњу јер за све што смо покренули изашли су нам у сусрет − рекао је Радовановић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.