logo

Актуелности

Нови пројекти улагања у општину Младеновац

 

Секретар Секретаријата за инвестиције Града Београда, Лука Петровић, разговарао је данас са руководством Општине Младеновац о будућим пројектима и инвестиционим улагањима у ову општину. Приликом посете Младеновцу Петровић је обишао установу Спортско рекреациони центар “Љубомир Ивановић – Геџа” како би се упознао са капацитетима ове установе и тренутним стањем објекта.

Петровић је рекао да Младеновчани заслужују модеран објекат који ће задовољити потребе врхунских спортиста и спортских клубова које ова општина има, али и свих рекреативаца, од најмлађих до најстаријих, који желе да се баве спортом. Он је најавио  да ће Град Београд уложити средства у комплетну реконструкцију објекта који деценијама важи за младеновачки храм спорта, као и изградњу пратећих садржаја у непосредној близини те установе.

Приликом састанка је договорено да се одмах крене са израдом пројектне документације како би се након тога аплицирало за средства потребна за реконструкцију.

Осим комплетне санације Спротског центра, договорена су и улагања у изградњу девет нових бунара што ће допринети уредном и квалитетном водоснавдевању грађана Младеновца. Један од исхода данашњег састанка, између осталог, био је и договор у вези са комплетном реконструкцијом објекта Гимназије у Младеновцу.

Noviprojekti1
Noviprojekti2
Noviprojekti3
Noviprojekti4
Noviprojekti5
Noviprojekti6

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.