logo

Актуелности

Бесплатни часови спорта за најмлађе ученике

 

У малој сали општине организован је радни састанак у вези са реализацијом пројекта бесплатних часова спорта за ученике основних школа од 1 - 4. разреда који реализује Секретаријат за спорт Града Београда.

Састанку су присуствовали професор Дејан Суђовић са Факултета физичког васпитања, председник Градске општине Младеновац Владан Глишић, чланови Већа Дејан Степановић и Богдан Вуксановић, као и директорка ОШ “Коста Ђукић” Валентина Станковић, директор ОШ Свети Сава “Милисав Томчић” и помоћник директора ОШ “Момчило Живојиновић” Миљан Нововић.

Представљајући пројекат бесплатних часова спорта, професор Суђовић је истакао значај који ови часови имају за децу и позвао директоре школа да дају предлоге наставника који ће бити домаћини пројекта у својим школама. Школе ће моћи да се определе за само један спорт  и то између одбојке, кошарке, фудбала, рукомета, атлетике, гимнастике, борилачких спортова и плеса. Часови ће бити организовани два пута недељно од јануара до краја маја следеће године.

Председник Глишић је рекао да општина Младеновац подржава овај пројекат и да ће пружити сву помоћ у његовој реализацији.

Besplatnisport1
Besplatnisport2
Besplatnisport3
Besplatnisport4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.