logo

Актуелности

Веће усвојило предлог буџета за 2011

Веће усвојило предлог буџета за 2011Општинско веће данас је једногласно и без расправе усвојило предлог буџета за следећу годину – Према овом предлогу о којем би до краја недеље требало да се изјасни и општинска Скупштина у општинској каси ће се следеће године наћи мање новца него ове године. Дакле, према већ поменутом Предлогу Одлуке о буџету градске општине Младеновац за 2011. годину, предвиђено је да буџет за годину која нам за неколико дана долази, износи 594.146.000,00 динара . Имајући у виду да је овогодишњи буџет износио 637.339.039,00 динара, предложени буџет бити за нешто више од 43 милиона динара мањи од овогодишњег.

О детаљима предложеног буџета, односно о ставкама које су претрпеле највеће смањење, до краја недеље ће се на скупштинском заседању изјаснити и представници власти и опозиције.

Иначе, веће је на данашњој седници усвојило и предлог ребаланса овогодишњег буџета, предлог о образовању Штаба за ванредне ситуације, Закључак о потврђивању чланства ГО Младеновац у Сталној конференцији градова и општина, а дата је и сагласност Агенцији за информ. инжењеринг "Интернет медиа" за употребу Основног грба општине Младеновац за потребе штампања публикације и интернет презентације.

Под тачком разно, Веће је усвојило Предлог Одлуке о изменама о допуни Одлуке о финасирању пројеката невладиних организација и млађих селекција спортских клубова, ради усаглашавање исте са Статутарним променама.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.