logo

Актуелности

Састанак у Министарству заштите животне средине

 

Министарка заштите животне средине, Ирена Вујовић, састала се са представницима београдских општина и локалних самоуправа из 12 округа у Србији са којима је разговарала о ефикаснијем поступању по пријавама које грађани шаљу путем јединственог Еколошког информационог система Министарства.

Вујовић је истакла да је путем Еколошког система до сада стигло скоро 1.800 пријава грађана, од чега је део захтева решен, а део је у процедури.

- Приметили смо да је много пријава које се понављају, односно да више грађана указује на исти проблем и те проблеме морамо хитно да решавамо. За нас је у овом послу кључна добра сарадња са локалним самоуправама и зато вас још једном позивам да будемо ажурни и да радимо заједно како бисмо грађанима што пре могли да дамо повратну информацију поводом њиховог захтева. Радом Еколошког информационог система добићемо бољи увид у то који су еколошки проблеми у локалним срединама, што нам олакшава да на републичком и локалном нивоу планирамо средства у буџету за ту намену – рекла је Вујовић.

Oпширније на: https://www.ekologija.gov.rs/.../vujovic-vazno-je-da...

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.