logo

Образовање

Акција Железнице - "Опрез! Изабери живот!"

Акција "Опрез! Изабери живот!" одржана је 1. марта ученицима нижих разреда основних школа у Јагњилу и Ковачевцу. Предавање пред око 260 основаца одржано је у ораганизацији "Железница Србије".

Ученици и наставно особље као и представници општине и железничке станице Младеновац, изразили су задовољство и захвалност представницима Медија центра српских железница због реализовања ове значајне друштвено-одговорне кампање.

Медија центар "Железница Србије" започео је у новембру 2012. године нову сезону едукативне кампање о безбедном преласку преко путних прелаза за школску 2012/13. годину, при чему су до сада предавања реализована у четрнаест основних школа.

Поред предавања у школама општине Младеновац, акција "Опрез! Изабери живот!" у новој сезони одржана је у четири основне школе на територији општине Палилула, шест основних школа на територији општине Звездара, као и у две основне школе на територији општине Врачар.

Мултимедијалну презентацију едукативно-забавног карактера "Опрезно је безбедно" у новој сезони видело је нешто више од 1.750 ученика. Иначе, за две и по године, акцију Медија центра "Железница Србије" под називом "Опрез! Изабери живот" видело је нешто мање од 18 хиљада ђака у 113 основних школа у 41 граду Србији.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.