logo

Образовање

Креативна радионица у Дневном боравку

 

 

Дефектолози Јасминка Саздановић и Данијела Мишић организовали су креативну радионицу у Центру за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју. Осим корисника Дневног боравка, у радионици су учествовала и ученици специјалног одељења ОШ "Свети Сава".

Члан Већа ГО Младеновац задужен за омладину Вељко Лукић, присуствовао је креативној радионици и рекао да ће Општина помоћи да се унапреде услови рада и боравка у овој установи.

- Данас присуствујем једној лепој радионици и веома ми је драго да видим колико сте талентовани и креативни. Зато и желим да Вас позовем да учествујете у манифестацијама које ће Општина у наредним месецима организовати. Желим да се укључите и у бесплатну школу фотографије коју ћемо ускоро организовати и покажете ваше таленте, а сви радови ће бити изложени у Центру за културу - рекао је Лукић

Снежана Живанић, руководилац Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју рекла је да јој је драго што Општина има слуха за осетљиве категорије друштва и да ће се трудити да се корисници Центра одазову свим друштвеним догађајима у граду и буду део њега.

- Данашња радионица организована је уз помоћ дефектолога Јасминке Саздановић и Данијеле Мишић у којој учествују деца из Центра и ОШ "Свети Сава". Поносна сам на стручни рад који се улаже у децу у овој установи и то је најважније - рекла је Живанићева и као пример добре сарадње институција навела замену сијалица јавне расвете коју је урадила Дирекција за изградњу и планирање Младеновац.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.