logo

Пољопривреда

Подстицајна средства за воћарство и повртарство

Секретаријат за пољопривреду расписао је конкурс за доделу подстицајних средстава у области воћарства и повртарства за 2014. годину. Конкурс ће бити отворен до краја априла, како би пољопривредници што раније успели да прибаве неопходну опрему и спремно дочекали летње температуре.

– Подстицајна средства су планирана за набавку и постављањe опреме (система за наводњавање и пластеника са системом за наводњавање). Како право на доделу подстицајних средстава може остварити свако физичко лице, носилац регистрованог породичног пољопривредног газдинства, секретаријат апелује да се пољопривредници који до сада  нису обновили регистрацију или први пут то раде, учине то до рока који је прописало Министарство пољопривреде – рекао је Иван Сочо, градски секретар за пољопривреду.

Он је нагласио да секретаријат овом приликом обавештава будуће кориснике подстицајних срестава да почну да исптитују тржиште, понуду опреме и изаберу најповољнијег добављача од кога ће набавити жељену опрему, а чију ће цену град покрити са чак 65 одсто вредности.

ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ, услове, потребну документацију и пријавне обрасце можете погледати на интернет адреси града Београда www.beograd.rs у секцији градски огласи - ОВДЕ

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.