logo

Спорт

Пала и Инђија

Поред Радничког из Ниша, још један од виђених фаворита за улазак у Супер лигу, ФК Инђија, надиграна је на Слетерсу. За само два минута, из резултатског минуса, ОФК Младеновац стигао је до нове победе.

Агресивна екипа бившег Суперлигаша, није дошла у Младеновац да се брани. То су показали већ у 14. минуту када је после муњевите акције по десној страни, лопта дошла до Димитрова који је "поцепао" мрежу Младеновчана. Одбрана домаћих могла је само погледом да испрати овај напад гостију из Инђије. Ипак, рано вођство гостију није пореметило концентрацију Младеновчана. Од вођства гостију почиње доминација и боља игра домаћих. Већ средином првог, Пауновић туче са ивице шеснаестерца али голман Диздаревић изврсно реагује. Иначе, голман Инђије добро је бранио, али се на крају ипак претворио у трагичара меча. Када је тешко –Чокић. Ова формула се још једном поновила.

Висока лопта иза одбране гостију, чинило се да Чокић не можа да је "обузда" али најбољи играч утакмице, успева да је смири и мајсторски погоди супротни део мреже голмана Диздаревића. Два минута касније, бек домаћих Максимовић, центрира са око 30 метара. Лопта у високом луку иде у гол домаћих, а Диздаревић лоше процењује њену путању, креће напред и остаје укопан док лопта завршава иза његових леђа. Друго полувреме доноси наставак добре игре домаћих. Да је искоришћен само део од бројних шанси Инђија би била демолирана. Ипак, Младеновчани су у више наврата били непрецизни у завршетку акција, што гости нису успели да искористе, нарочито у последњих петнаестак минута када су остали са играчем мање.

 

ОФК МЛАДЕНОВАЦ – ФК ИНЂИЈА  2 : 1 (2:1)

Стрелци: Чокић у 42. и Баковић у 44. за ОФК Младеновац, а Димитров у 14. минуту за Инђију.

Стадион: Градски стадион Селтерс. Гледалаца: 400. Судија: Бојан Цицварић (Севојно). Помоћници: Иван Вујичић (Пожаревац), Владан Јеремић (Прибој).
Жути картони: Крстић, Мировић,Стаменковић (ОФК Младеновац), Цветковић, Коларов, Вукоичић, Родић (Инђија)
Црвени картон : Вукоичић (Инђија) у 74. минуту

ОФК МЛАДЕНОВАЦ: Радић, Стаменковић, Максимовић, Кашић, Туцаковић, Крстић, Чокић (од 71. Јевић), Мировић, Павковић (од 80. Анђелковић), Баковић, Пауновић (од 62. Крстонијевић).

ФК ИНЂИЈА: Диздаревић, Јакшић, Коларов, Родић (од 80. Томчић), Вујасин, Цветковић, Костић, Јагањац (од 55. Кекић), Вукоичић, Димитров (од 67. Антунов), Лемајић.

Резултати :

Напредак : Раднички (Н) (0:0)
Банат : Млади радник (0:1)
ОФК Младеновац : Инђија (2:1)
Слога (К) : Пролетер (1:0)
Нови Сад : Чукарички (5:3)
Доњи Срем : Раднички (С) (1:0)
Младост (Л) : Бежанија (0:1)
Телеоптик : Колубара (3:0)
Синђелић : Срем (1:1)

Табела (13. коло)


Парови 14. кола (05/06.11.2011)

Срем : Раднички (Н)
Млади радник : Напредак
Инђија : Банат
Пролетер : ОФК Младеновац (06. новембар у 13,00)
Чукарички : Слога (К)
Раднички (С) : Нови Сад
Бежанија : Доњи Срем
Колубара : Младост (Л)
Синђелић : Телеоптик


ГОЛОВИ (снимак ТВ МЛАДЕНОВАЦ)

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.