logo

Спорт

Новогодишњи турнир у малом фудбалу 2011

Иако се јесењи део сезоне у великим лигама приводи крају, Младеновачки љубитељи фудбала неће остати ускраћени за добар фудбал. Лопта ће се са травнатих терена "преселити" под кров Спортског центра где 17. децембра почиње Новогодишњи турнир у малом фудбалу.

Под генералним покровитељством Градске општине Младеновац и у организацији Спортско рекреационог центра "Љубомир Ивановић - Геџа", 17. децембра почиње 26. Новогодишњи турнир у малом фудбалу. Богат фонд награда од 1.000.000 динара обећава мноштво квалитетних екипа и узбудљив фудбал.

 

Милош Стојановић, директор Спортског центра, најавио је почетак Новогодишњег турнира за 17. децембар.

- И ове године организујемо традиционални Новогодишњи турнир у малом фудбалу пре свега захваљујући несебичној помоћи локалне самоуправе без које турнир не би могао да се одржи. Услови су исти као и прошле године, као и наградни фонд од 1.000.000 динара. Пријава екипа је до 16. децембра, а извлачење је истог дана у 20.00 часова. Очекујемо да и ове године турнир током децембра буде највећи спортски догађај региона, тако да ћемо видети заиста разноврсне и квалитетне екипе. Одиграће се и турнир ветерана, с тим што је ове године подигнут услов за учешће са 35 на 40 година старости - каже Стојановић.

Дејан Чокић, заменик председника општине Младеновац, рекао је да за Градску општину Младеновац увек представља част и задовољство подржавање спортских и културних манифестација које ће напунити трибине Спортског центра.

- Ова помоћ је сасвим природна јер је турнир постао један од брендова наше општине, тако да ћемо са задовољством помоћи организацију турнира. Потрудићемо се да кроз организациони одбор привучемо поново СОС канал који је прошле године пратио турнир, као и друге медије који су заинтересовани да испрате целу манифестацију. Зато позивам екипе из Младеновца и околине да учествују на турниру јер смо се доказали годинама уназад као добри домаћини - рекао је Чокић.


Све информације заинтересовани могу добити у просторијама Спортског центра или на телефоне 011 8232 822 и 060 0551 284

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.