logo

Спорт

Признање младеновачким рвачима

Поводом великог клупског успеха, освајања Купа Србије у сениорској конкуренцији, данас је тренере и такмичаре рвачког клуба "Љубомир Ивановић Геџа" примио Дејан Чокић, заменик председника општине Младеновац.

Чокић је младеновачким рвачима честитао на постигнутом успеху, а за остварена резултате доделио им је Плакету општине Младеновац.

– Као заменик председника општине Младеновац имам ту част да вас поздравим и да вам честитам на освајању Купа Србије у сениорској конкуренцији и као што сви знамо то је највећи успех клуба од његовог постојања. Верујем да ћемо се ове године вратити у Прву лигу јер је сам назив клуба довољан мотив да се нађемо у елитном такмичењу. Убеђен сам да ће се уз ваш таленат и малу помоћ општине то и остварити – рекао је Чокић.

Тренер клуба Слободан Сретеновић, као и секретар Првослав Матовић захвалили су се општинини на признању али и на помоћи у финасирању клуба.

– Драго ми је да општина има слуха за наше успехе и да нам доста помаже, тако да очекујем да ће бити још бољих резултата. Могу само да нагласим да смо захваљујући финансијској помоћи општине ове године учествовали на много турнира. Могу са поносом да кажем да су у овом такмичењу рвачки великани попут Спартака из Суботице и Пролетера из Зрењанина остали далеко иза нас. То нам је велики подстрек да наставимо јер овај клуб заиста може још доста да напредује – рекао је Сретеновић.

Дејан Марковић, тренер млађих категорија, напоменуо је да клуб тренутно води велику кампању по основним школама те да је интересовање малишана огромно. Он је позвао све младиће и девојке да обиђу тренинге клуба у Спортском центру.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.