logo

Спорт

Краљевчани однели бодове

После две грешке одбране Младеновчана гости су на полувреме отишли са предношћу од два гола што се до краја испоставило као недостижна предност за тим са Селтерса који је овим поразом ушао у зону испадања.

Ипак, резултат не одражава оно што се у суботу видело на терену. Младеновац је више нападао, играо агресивније, имао више шанси али гости су искористили две грешке штопера Младеновца и стигли до три бода. Младеновац је запретио преко Чокића у 10. и Николића у 15. минуту али лопта иде поред гола. Први шут гостију на гол извео је искусни Дмитровић у 22. минуту. Лопта се из слободњака одбила од пречке, а неометан од одбране плавих Дринић је главом шаље у мрежу. Десетак минута касније поново Дмитровић центрира а Гобељић са десне стране улеће иза одбране Младеновчана и повећава предност Краљевчана. У другом полувремену плави крећу у тоталну офанзиву, гости су сабијени на своју половину али од многобројних шанси једино Чокић тек у 82. минуту успева да смањи предност.

– Ово се понавља од почетка првенства, како ко нам шутне тако лопта уђе у гол, док ми треба да направимо десет шанси да би постигли један гол. Неће нас. Играмо добро, стварамо шансе али видели сте и сами. Противнику нисмо дали да пређе центар али из два шута, два прекида примили смо два гола. Не могу да разумем грешке штопера, то су два играча који су дошли из Супер лиге, а праве трећелигашке грешке. Мислим да један играч то не сме себи да дозволи. Ипак, очекујем да ће већ од следеће утакмице почети да долазе и голови – рекао је Радован Радаковић, тренер ОФК Младеновца.

ОФК МЛАДЕНОВАЦ – СЛОГА 1:2 (0:2)

Стрелци: Чокић у 82. за Младеновац, а Дринић у 22. и Гобељић у 33. за Слогу.
Стадион: Селтерс. Гледалаца: 200. Судија: Спасић (Сурдулица). Помоћници: Стојановић (Алексинац), Ферчек (Алексинац).
Жути картони: Стојичић, Ржић, Јовановић, Лаловић (Младеновац) Гобељић, Милетић, Мијатовић, Настић, Ђорђевић (Слога) Црвени картон : Стојичић (Младеновац) у 82. минуту

ОФК МЛАДЕНОВАЦ: Мишић, Лаловић, Маловић, Пјевић (од 66. Јевић), Стојичић, Јовановић, Кашић, Чокић, Ржић (од 46. Делетић), Николић,(од 46. Спасић), Павковић

СЛОГА: Настић, Миловановић, Милетић, Радосављевић, Бабић, Дмитровић, Гобељић (од 85. Ровчанин), Марушић (од 46. Мијатовић), Дринић (од 90. Анђелковић), Вулић, Ђорђевић.


Резултати :

Срем : Раднички (С) (1-2)
Чукарички : Бежанија  (0-0)
Пролетер : Колубара (0-0)
Инђија : Синђелић  (1-0)
Млади Радник : Телеоптик (2-1)
Раднички (Н) : Младост (1-1)
Напредак : Доњи Срем  (1-0)
Банат : Нови Сад (1-1)
Младеновац : Слога (1-2)


Табела (21. коло)

Парови 22. кола

Младеновац : Срем
Слога : Банат
Нови Сад : Напредак
Доњи Срем : Раднички (Н)
Младост : Млади Радник
Телеоптик : Инђија
Синђелић : Пролетер
Колубара : Чукарички
Бежанија : Раднички (С)

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.