logo

Спорт

ОФК Младеновац у "црној серији"

ОФК Младеновац у "црној серији"Изгледа да још од несрећног пораза на домаћем терену од водећег Ресника екипа Младеновца не може да се поврати, пре свега на психолошком плану. Јуче још један пораз. Упркос солидној игри, рано примљен гол учинио је своје и Хајдук је на крају славио са 2 : 0. Ковачевац је после добре серије поражен од Синђелића истим резултатом, док је једини општински тим који је јуче славио на страни Јагњилска Шумадија, које је прегазила Железничар са 4 : 0.

ХАЈДУК - МЛАДЕНОВАЦ (1 : 0) 2 : 0 − Жестоко преподне јуче на Лиону. У првих неколико минута обе екипе су муњевито кренуле да би домаћи после контре дошли у прву шансу. Пауновић је кренуо ка голу Младеновчана, а позајмици из Рада, Вукмировићу није преостало ништа него да обори нападача домаћих. Слободњак у 6. минуту са неких двадесетак метара извео је капитен Хајдука Ковачевић, а лопта завршава у доњем десном углу Прековића. Десетак минута касније шанса за Младеновац, на идеалан центаршут Вукмировића у петерцу гостију за мало је остао кратак Стаменковић. Да је Андрић погодио зицер у 25. минуту вероватно би утакмица добила други ток, овако промашај дана. Андрић сам пред голаманом шутира поред стативе. Нешто касније Пантић меша двојицу дефанзиваца Хајдука, шутира али голман Лионаца вади лопту која је ишла под пречку. Дефанзива Хајдука се наставља и у 44. минуту после другог жутог картона домаћи остају са играчем мање − судија показује Милашиновћу пут у свлачионицу. Међутим, играч више није био довољан за изједначење, чак напротив у наставку гости удвостручују предност. Урош Радишић обара Ковачевића у казненом простору, а лопту на белу тачку намешта Богдановић. Искусно шутира по земљи и у 73. минуту Хајдук ставља тачку на јучерашњу утакмицу.

ЖЕЛЕЗНИЧАР - ШУМАДИЈА (0 : 1) 0 : 4 − Почетак није обећавао катастрофу домаћих. Наиме, већ у првом минуту на центаршут са леве стране Николић шутира из прве и погађа пречку Јагњилаца. Ипак, у 32. минуту аутоголом Зуцовића, Шумадија стиже до предности. Од тада па до краја мече на терену је постојала само једна екипа. После серије шанси гостију на 2 : 0 у 52. минуту повећава Ђоровић. Игњатовић је у 75. минуту решио питање победника, тако да је четврти гол за Шумадију у 84. минуту који је постигао Миливојевић био само "рецка" за гол разлику гостију од 19:6.

СИНЂЕЛИЋ - КОВАЧЕВАЦ (0 : 0) 2 : 0 − Шансе на обе стране у првом полувремну али су мреже мировала. У наставку за само два минута домаћи ломе Ковачевац. Најпре у 47. минуту после слободњака са стране Јевтић погађа главом, а два минута касније пенал за домаће. Јовановић шутира, Лукића брани али лопта се одбија поново до Јовановића који је из другог покушаја прецизан за коначних 2 : 0.


РЕЗУЛТАТИ 11. КОЛА СРПСКЕ ЛИГЕ БЕОГРАД 09/10.

Графичар - Срем (1:3)
БАСК - Ресник (0:2)
Хајдук - Младеновац (2:0)
Синђелић - Ковачевац (2:0)
Вождовац - Београд (1:0)
Дорћол - Палилулац (2:1)
Железничар - Шумадија (0:4)
Сопот - Раднички (О) ( / )


ПАРОВИ СЛЕДЕЋЕГ КОЛА

СРЕМ − РАДНИЧКИ (О)
ШУМАДИЈА − СОПОТ
ПАЛИЛУЛАЦ − ЖЕЛЕЗНИЧАР
БЕОГРАД − ДОРЋОЛ
КОВАЧЕВАЦ − ВОЖДОВАЦ
МЛАДЕНОВАЦ − СИНЂЕЛИЋ
РЕСНИК − ХАЈДУК
ГРАФИЧАР − БАСК

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.