logo

Спорт

Почеле припреме на Селтерсу

Почеле припреме на СелтерсуДа ли народна пословица да "ко рано рани две среће граби", важи и у фудбалу остаје да видимо, углавном ОФК Младеновац је међу првим српсколигашима започео припреме за пролећну сезону. Окупљене фудбалере и тренерски тим поздравили су спортски директор Горан Павловић и секретар Дејан Ненадовић пожелевши им здравље, срећу и успех у наставку такмичења. Стручни штаб ОФК Младеновца ће наредних дана увећати број тренинга, а након три недеље вежбе одлази се на базичне припреме уз одигравање контролних утакмица.

Стручном штабу одазвало се 20 фудбалера. Међу њима голмани Прековић, Пауновић и Никола Марић, а од играча Арсић, Гетош, Стеванчевић, Младеновић, Јевић, Ранисављевић, Максимовић, Спасић, Смајлагић, Благојевић, Милојевић, Чокић, Андрић и Марко Пантић.

У међувремену петорица првотимаца су напустили најстарији младеновачки клуб. Према изјави секретара Ненадовића, близу потписивања уговора са суботичким Спартаком је поуздани штопер Урош Радишић. Високи центарфор Милош Галин је раскинуо уговор и вратио се у Босну, док је млади Андрејевић прешао у Чукарички. Бојан Стојановић није пререгистрован и слободан је у избору нове средине.

− Кренули смо рано, желимо да будемо спремни и добро завршимо сезону. Већина играча је дошла на прозивку, а у наредном периоду стићи ће и неколицина појачања. За сада све функционише по плану и уверени смо да ће квалитетан рад бити пропраћен дисциплином − наглашава спортски директор Горан Павловић, док тренер Бујагић најављује офанзивну игру у наставку такмичења уз жељу за масовнијом посетом и подршком са трибина.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.