logo

Спорт

Потписан споразум два градска клуба

Потписан споразум два градска клубаОФК Младеновац и Раднички ПДМ потписали су десетогодишњи уговор о спортско - техничкој сарадњи. Према уговору ОФК Младеновац ће финасирати трошкове такмичења Радничког, док ће драпшинци своје играче који прерасту кадетски статус препустити градском српсколигашу, односно обезбеђен је слободан проток играча између два клуба.

Овим ће ОФК Младеновац који је очајно започео наставак сезоне, са једном победом и седам пораза, свакако бити у предности јер ће имати право да квалитетне играче задржи и даље их усавршава. Ради боље комуникације оба клуба ће имати имати по једног представника у Управним одборима.

Подршку потписивању уговора дао је и Бранислав Јовановић, председник Градске општине Младеновац, који је изразио задовољство што је дошло до овакве сарадње два клуба.

− Овим пре свега покушавамо да у наредним годинама створимо екипу састављену од играча из нашег региона која ће се такмичити у Супер лиги − рекао је Јовановић.

Овим споразумом задовољан је и спортски директор ОФК Младеновца, Горан Павловић, који је истакао да је ово велика добит за младеновачки фудбал. Он је додао да ће се овим потезом побољшати рад млађих селекција у оба клуба како би се врло брзо дошло до одличног тима састављеног од играча са наше територије.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.